Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kaupan- ja hallinnonala /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(vanha 2012 painos) Yrityksen laskentatoimiISBN9789526301631
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaTalentum
TekijätIkäheimo Seppo, Malmi Teemu, Walden Risto

Kirjaa on aiemmin kustantanut SanomaPro/WSOY. 1.5.2014 SanomaPron yrityskirjojen kustannus siirtyi Talentum Oyj:lle ja jatkossa kirjojen kustantajaksi merkitään Talentum. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan vaihtumisesta huolimatta.

Teokseen on koottu yrityksen laskentatoimen ydinalueet ja kerrottu niiden merkitys päätöksentekijälle. Rahoittajien laskentatoimen osiossa esitetään laskentainformaation tuottamisen normistot sekä tilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen ja tilinpäätösanalyysin perusrakenteet ja tavoitteet. Johdon laskentatoimen osiossa perehdytään kustannuslaskentaan, ohjaukseen ja päätöksentekoon. Siinä syvennytään esimerkiksi budjetointiprosessiin ja palkitsemiseen sekä tarjotaan välineet hinnoitteluun ja investointilaskelmien tekemiseen. Kirjan kolmas osa käsittelee corporate governancea ¿ yrityksen hallinnointia. Se yhdistää laskentatiedon hyväksikäytön koko organisaation hallinnoimisen tehtäviin.

Kirja soveltuu erinomaisesti itsenäiseen ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen sekä materiaaliksi perus- ja täydennyskoulutukseen.

Uudistetussa painoksessa on huomioitu lainsäädännön ja yrityksen hallinnoinnin ohjeistuksen muutokset. Lisäksi esimerkkejä on päivitetty ja ajantasaistettu.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme