Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kaupan- ja hallinnonala /

Tavoitteellinen markkinointi: Markkinoinnin tutkimus ja suunnittelu (valikoimasta poistuva tuote)



ISBN9789513741372
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaEdita
TekijätRaatikainen Leena

Tavoitteellinen markkinointi - Markkinoinnin tutkimus ja suunnittelu on käytännönläheinen oppimateriaali, joka antaa opiskelijalle valmiudet markkinointitiedon hankintaan ja yrityksen markkinoinnin suunnitteluun.

Kirjan tavoitteena on johdattaa opiskelija ymmärtämään markkinoinnin suunnittelun merkitys yrityksen menestystekijänä. Kirja jakautuu kahteen osaan: Markkinointitutkimusta käsittelevässä osassa edetään tiedon tarpeen tunnistamisesta tutkimussuunnitelman laadintaan sekä tiedon keruuseen, käsittelyyn ja raportointiin. Toisessa osassa tutkimustietoa hyödynnetään markkinoinnin suunnitteluun. Keskeisiä aihepiirejä ovat markkinoinnin strategiavalinnat, niiden mukaisten tavoitteiden asettaminen, toimintaohjelman laatiminen sekä markkinoinnin budjetointi ja seuranta.

Markkinoinnin suunnittelun etenemistä havainnollistaa kirjan läpi kulkeva oppimistarina, jossa kuvataan kahden nuoren merkonomin yritystoimintaa. Teoria tuodaan lähelle käytäntöä myös aitojen yritysesimerkkien avulla. Kirjan lopussa on työkirjaosio, jonka avulla opiskelija kykenee laatimaan oman markkinointitutkimuksen ja -suunnitelman.

Kirja on suunniteltu liiketalouden perustutkinnon markkinoinnin suuntautumisopintoihin. Kirjan toiminnalliset tehtävät tukevat hyvin opiskelijan valmistautumista näyttöihin.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789513741372

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
13,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin