Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kaupan- ja hallinnonala /

(vanha painos) Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristötietoISBN9789513753986
KirjasarjaAmmatillinen fysiikka ja kemia
KustantajaEdita
TekijätHaapaniemi Jarkko, Parviainen Sirkka, Wiksten Pirjo

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristöosaaminen (uudistettu v. 2015 painos) ISBN 9789513765859 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle.

Mistä eri materiaalit koostuvat? Miten säteily ja lämpötila vaikuttavat varastointiin? Mitä sähkölaitteen merkinnät tarkoittavat? Miten yrityksessä voidaan vähentää jätteen määrää? Mitä ovat yrityksen ympäristöpolitiikka, -ohjelma ja -järjestelmä?

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristötieto on oppikirja, joka vastaa näihin kysymyksiin. Kemia, fysiikka ja ympäristöasiat käsitellään kirjassa omissa osioissaan. Kemiaa ja fysiikkaa käsitellään työelämälähtöisesti, ja ympäristöasioita tarkastellaan yrityksen näkökulmasta. Käytännön esimerkit tuovat asiat lähelle merkonomin ja datanomin työtehtäviä. Monipuoliset harjoitukset ohjaavat soveltamaan ja syventämään tietoa.

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristötieto on tarkoitettu liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja matkailualan perustutkinnon fysiikan ja kemian opintoihin. Sitä voidaan käyttää myös tuotetiedon valinnaisissa opinnoissa ja ympäristökursseilla.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789513753986

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
10,30 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin