Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kaupan- ja hallinnonala /

Palvelujen markkinointi esimiestyön haasteena (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789513736989
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaEdita
TekijätLämsä Anna-Maija, Uusitalo Outi

Palvelujen markkinointi esimiestyön haasteena käsittelee palvelujen tuottamista ja markkinointia. Kirjassa painotetaan jatkuvaa laadun kehittämistä yritysten toiminnan lähtökohtana, ja siihen on sisällytetty monia ajankohtaisia teemoja kuten tarinallisuus, eettiset kysymykset, tunteet ja sähköiset markkinointiympäristöt.

Kirja perustuu kokonaisvaltaiseen palvelujen markkinoinnin malliin, joka koostuu asiakas-, prosessi- ja henkilöstönäkökulmista. Palvelun tuottaminen monivaiheisena prosessina sekä prosessiin osallistuvat ihmiset ovat laadukkaan palvelun avaimia. Esimiehen tehtävät ja rooli korostuvat palveluyrityksissä.

Kirja yhdistää teoriaa ja käytäntöä toisiinsa. Teoriaa havainnollistetaan kolmen esimerkkiyrityksen kautta.

Palvelujen markkinointi esimiestyön haasteena on tarkoitettu oppikirjaksi korkeakouluihin ja yliopistoihin. Se soveltuu myös aikuis- ja täydennyskoulutukseen sekä organisaatioiden henkilöstökoulutukseen.

Kirjoittajat, kauppatieteiden tohtorit Anna-Maija Lämsä ja Outi Uusitalo, työskentelevät Jyväskylän yliopiston taloustieteiden tiedekunnassa opetus- ja tutkimustehtävissä.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789513736989

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
16,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin