Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Matkailu-,ravitsemis- ja talousala /

Ruokapalvelut työnä (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526307398
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLampi Raija, Laurila Anelma, Pekkala Marja-Leena

Uudistettu Ruokapalvelut työnä -kirja tutustuttaa lukijansa kysymyksiin, joita ruoanvalmistaja ja ruokatuotannon suunnittelija kohtaavat, kun valmistetaan suuria ruokamääriä lyhyessä ajassa. Kirja antaa kokonaiskuvan ruokapalvelutyöstä monivaiheisena prosessina, jossa erilaiset taustatekijät vaikuttavat käytännön työn suunnitteluun ja toteutukseen.

Kirja sisältää ruokapalvelutoiminnan keskeiset osa-alueet työn kehittämisen näkökulmasta tarkasteltuna:

- ruokalista- ja ateriasuunnittelu
- ruokaohjeiden kehittäminen suurta valmistusmäärää varten
- tehokkaat ja taloudelliset työmenetelmät
- ajankäytön suunnittelu.

Uudistetussa painoksessa on ajanmukaistettu sisältöä ja parannettu sen johdonmukaisuutta. Esimerkkejä on enemmän, ja työtä havainnollistavia kuvia ja kuvioita on lisätty. Nettivinkit ja Internet-lähteet opastavat lukijan ajantasaisen tiedon äärelle, ja kirjan oma aakkosellinen hakemisto kokoaa keskeiset käsitteet ja helpottaa tiedonhakua. Ruokaohjeiden suurentamistapojen käsittelyä on laajennettu. Ravintola-alan osuus suurkeittiöiden rinnalla on kasvanut niin tekstissä kuin ruokaohje-esimerkeissäkin.

Ruokapalvelut työnä on oppikirja kaikille, jotka opiskelevat ruoanvalmistusta tavoitteenaan ammattikeittiössä tarvittava ammattitaito. Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin perusopintoihin. Se soveltuu myös tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa sekä itsenäiseen opiskeluun.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526307398. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510324769. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526307398

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
12,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin