(vanha v. 2013 painos) Matemaattisia kaavoja ja taulukoita - Jamera.net
Ammatillinen MA-FY-KE /

(vanha v. 2013 painos) Matemaattisia kaavoja ja taulukoitaISBN9789529867370
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätValtanen Esko

Matemaattisia kaavoja ja taulukoita -kirja on tarkoitettu tukemaan kaikkea matematiikan ja fysiikan opiskelua lukiosta ja ammatillisista oppilaitoksista aina yliopistoihin ja korkeakouluihin asti ja se on ilmestyessään laajin suomalainen matemaattisia kaavoja ja taulukoita sisältävä kirja. Kirja on tehty palvelemaan käsikirjana opiskelun päätyttyä myös työelämässä.

Kirjan aineiston muokkaamisessa ja tarkastuksessa on ollut mukana lukuisia alan asiantuntijoita, joiden mielipiteet on otettu huomioon sisältöä suunniteltaessa. Osa kaavoista on ollut "testikäytössä" Tekniikan taulukkokirjassa v. 2007 lähtien.

Kirja sisältää aihealueet: matematiikka, fysiikka, kemia, tähtitiede, sähkötekniikka, lujuusoppi ja sen kaavat, fysiikan taulukoita, matematiikan ja fysiikan symboleja sekä hakemistot.

Kirjan vastaava toimittaja DI, FK Esko Valtanen on toiminut vuosia teollisuuden palveluksessa ja n. 20 vuotta koneenrakennuksen opettajana viimeksi yliopettajana Jyväskylän teknillisessä oppilaitoksessa.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789529867370

Uusi

Tilattavissa

Sininen
21,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
16,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.