Physica 6: Sähkö (vanha ops) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Physica 6: Sähkö (vanha ops)ISBN9789526316802
KirjasarjaPhysica
KustantajaSanoma Pro / WSOY
Tekijät Jukka Hatakka, Heikki Saari, Jarmo Sirviö, Jouni Viiri, Sari Yrjänäinen

Sähköopin ensimmäinen kurssi käsittelee virtapiirejä ja sähköstatiikkaa sekä näiden sähköopin osa-alueiden toisiinsa liittymistä. Kirjassa on paljon teoriaa havainnollistavia esimerkkejä ja harjoitustehtäviä. Fysiikan syventävien kurssien yhtenä keskeisenä tavoitteena on antaa valmiuksia lukion jälkeisiin opintoihin luonnontieteellisillä ja luonnontieteitä soveltavilla aloilla.

Joidenkin yliopistojen tiettyjen hakukohteiden valintakokeissa vaaditaan keväällä 2015 lukion fysiikan oppimäärän hallitsemista. Kokeisiin valmistautuduttaessa voidaan käyttää mm. tätä kirjasarjaa.

9789526316802

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
9,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.