Physica 7: Sähkömagnetismi (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Physica 7: Sähkömagnetismi (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526316819
KirjasarjaPhysica
KustantajaSanoma Pro / WSOY
Tekijät Jukka Hatakka, Heikki Saari, Jarmo Sirviö, Jouni Viiri, Sari Yrjänäinen

Sähköopin toinen kurssi käsittelee sähkömagnetismia, jonka aiheita ovat magnetismi, sähkömagneettinen induktio, vaihtovirta ja sähkömagneettinen säteily. Kirjassa on paljon kokeellista työskentelyä tukevia töitä, esimerkkejä ja harjoitustehtäviä.


Joidenkin yliopistojen tiettyjen hakukohteiden valintakokeissa vaaditaan keväällä 2015 lukion fysiikan oppimäärän hallitsemista. Kokeisiin valmistautuduttaessa voidaan käyttää mm. tätä kirjasarjaa.

9789526316819

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
10,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.