Physica 3: Aallot (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Physica 3: Aallot (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526309064
KirjasarjaPhysica
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätHatakka Jukka, Saari Heikki, Sirviö Jarmo, Viiri Jouni

Kurssi on fysiikan toinen syventävä kurssi, jonka tavoitteena on opiskella luonnon jaksollisia ilmiöitä ja perehtyä niita selittäviin periaatteisiin.

Kirja on suunniteltu niin, että värähdys- ja aaltoilmiöt opiskellaan kokonaisuuksina. Kirjan keskeisintä sisältöä ovat luvut, joissa tarkastellaan harmonista voimaa ja värähdysliikettä, heijastumista ja taittumista sekä aaltojen interferenssiä ja diffraktiota. Tämän jälkeen kirjassa käsitellään ääntä ja valoa ilmiönä sekä geometrista optiikkaa. Kirjan kuvitus on suunniteltu niin, että se havainnollistaa kaikkialla ympärillämme haväittäviä aaltoilmiöitä. Monet niistä, esimerkiksi ilmakehän valo- ja väri-ilmiöt, jäävät helposti huomaamatta, jos niistä ei tiedä mitään. Mutta jos niitä osaa tutkia, niistä saa mielenkiintoisen ja alati muuttavan tarkkailukohteen.

Kirja on suunniteltu niin, että värähdys- ja aaltoilmiöt opiskellaan kokonaisuuksina. Kirjan keskeisintä sisältöä ovat luvut, joissa tarkastellaan harmonista voimaa ja värähdysliikettä, heijastumista ja taittumista sekä aaltojen interferenssiä ja diffraktiota. Tämän jälkeen kirjassa käsitellään ääntä ja valoa ilmiönä sekä geometrista optiikkaa.
Kirjan kuvitus on suunniteltu niin, että se havainnollistaa kaikkialla ympärillämme havaittavia aaltoilmiöitä. Monet niistä, esimerkiksi ilmakehän valo- ja väri-ilmiöt, jäävät helposti huomaamatta, jos niistä ei tiedä mitään. Mutta jos niitä osaa tutkia, niistä saa mielenkiintoisen ja alati muuttavan tarkkailukohteen.

Joidenkin yliopistojen tiettyjen hakukohteiden valintakokeissa vaaditaan keväällä 2015 lukion fysiikan oppimäärän hallitsemista. Kokeisiin valmistautuduttaessa voidaan käyttää mm. tätä kirjasarjaa.

9789526309064

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
9,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.