Physica 1: Fysiikka luonnontieteenä (vanha ops) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Physica 1: Fysiikka luonnontieteenä (vanha ops)ISBN9789526300719
KirjasarjaPhysica
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätHatakka Jukka, Saari Heikki, Sirviö Jarmo, Viiri Jouni, Yrjänäinen Sari

Physica 1 on lukion fysiikan pakollisen kurssin oppikirja. Kirjassa käsitellään mittaamista ja mallien laatimista, mekaniikan perusteita, energiaa ja säteilyä sekä aineen ja maailmankaikkeuden rakenteita ja perusvuorovaikutuksia. Aiheiden käsittelyssä kiinnitetään erityisesti huomiota luonnon ilmiöitä ja lakeja kuvaavien mallien merkitykseen fysiikassa. Kirjassa on paljon kokeellisia työskentelyä tukevia esimerkkejä ja harjoitustehtäviä.

Fhysica-sarjan kirjat muodostavat ehjän kokonaisuuden ja antavat hyvän pohjan ylioppilaskirjoitusten fysiikan reaalikokeeseen sekä myöhempiin fysiikan opintoihi

Painos: 6. uud. p. 2011
Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526300719. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510374979. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Joidenkin yliopistojen tiettyjen hakukohteiden valintakokeissa vaaditaan keväällä 2015 lukion fysiikan oppimäärän hallitsemista. Kokeisiin valmistautuduttaessa voidaan käyttää mm. tätä kirjasarjaa.

9789526300719

Uusi
17,00 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
9,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.