Fysiikka 5: Pyöriminen ja gravitaatio (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Fysiikka 5: Pyöriminen ja gravitaatio (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526301204
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätLehto Heikki, Havukainen Raimo, Maalampi Jukka, Leskinen Janna

Tuote on loppuunmyyty. Kustantaja on lopettanut kirjan valmistuksen, joten se ei ole enää valitettavasti tilattavissa verkkokaupastamme uutena. Kirjaa voi olla kuitenkin saatavilla vielä käytettynä, jos sitä on varastoissamme jäljellä.

Tämä kirja on vuonna 2005 uudistuneen opetussuunnitelman mukainen eli soveltuu lukion ennen vuotta 2016 aloittaneelle. Uuden opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa käytetään LOPS 2016 -merkinnällä merkittyjä kirjoja.

Kirjassa tarkastellaan jäykän kappaleen mekaniikkaa, pyörimis- ja ympyräliikettä, jäykän kappaleen dynamiikkaa sekä gravitaatiota.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526301204. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789513152963. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526301204

Uusi
16,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
9,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.