Fysiikka 4: Liikkeen lait (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Fysiikka 4: Liikkeen lait (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526301198
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätLehto Heikki, Havukainen Raimo, Maalampi Jukka, Leskinen Janna

Tämä kirja on vuonna 2005 uudistuneen opetussuunnitelman mukainen eli soveltuu lukion ennen vuotta 2016 aloittaneelle. Uuden opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa käytetään LOPS 2016 -merkinnällä merkittyjä kirjoja.

Keskeiset asiat ovat kappaleen liike, kappaleeseen vaikuttavat voimat, energian säilyminen sekä liikemäärä ja liikemäärän säilyminen. Uudistuksessa tehtyjä muutoksia: Ulkoasu noudattaa uudistettujen osien 13 linjaa. Luettavuutta on parannettu lisäämällä väripohjia. Oppilastyöt erottuvat nyt paremmin varsinaisesta tekstistä. Tehtäviä ja esimerkkejä on hieman lisätty. Voima-lukua on selkeytetty ja käsitteitä täsmennetty. Päällekkäisyyttä pakollisella kurssilla opetettujen asioiden kanssa on vähennetty.

Vuonna 2010 uudistettu painos.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526301198. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789513152949. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526301198

Uusi

Tilattavissa

Sininen
12,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
9,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.