Fysiikka 3: Aallot (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Fysiikka 3: Aallot (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526301174
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro / Tammi
Tekijät Lehto Heikki, Havukainen Raimo, Maalampi Jukka, Leskinen Janna

Tämä kirja on vuonna 2005 uudistuneen opetussuunnitelman mukainen eli soveltuu lukion ennen vuotta 2016 aloittaneelle. Uuden opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa käytetään LOPS 2016 -merkinnällä merkittyjä kirjoja.

Fysiikka 3 -kirjan aiheita ovat mekaaninen aaltoliike, ääni ja valo. Uudistuksessa tehtyjä muutoksia: Tekstiä on kehitetty täsmällisemmäksi. Äänen ja geometrisen optiikan osuutta on tiivistetty ja lyhennetty. Geometrinen optiikka on nyt omana lukunaan.

Vuonna 2009 uudistettu painos. Uusi Fysiikka 3 jatkaa uudistetun Fysiikka 1:n linjoilla.

Uudistuksessa tehtyjä muutoksia:
- Tekstiä on kehitetty täsmällisemmäksi.
- Äänen ja geometrisen optiikan osuutta on tiivistetty ja lyhennetty.
- Geometrinen optiikka on nyt omana lukunaan.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526301174. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789513147921. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526301174

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
9,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.