Fysiikka 2: Lämpö (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Fysiikka (vanha ops) /

Fysiikka 2: Lämpö (vanha ops) (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526301181
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätLehto, Heikki

Tämä kirja on vuonna 2005 uudistuneen opetussuunnitelman mukainen eli soveltuu lukion ennen vuotta 2016 aloittaneelle. Uuden opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa käytetään LOPS 2016 -merkinnällä merkittyjä kirjoja.

Fysiikka 2 -kirjan aiheita ovat energia, lämpötila ja paine, lämpölaajeneminen ja tilanyhtälöt, aineen olomuodot, lämpö sekä energiavarat.

Uudistuksessa tehtyjä muutoksia:

Lämpöopin ilmiöitä on selitetty entistä enemmän mikrotason tarkastelun avulla.
Käsitteitä on täsmennetty. Esimerkiksi lämpö on täsmennetty prosessiksi, joka muuttaa sisäistä energiaa.
Sisältöjakoa on muutettu selkeämmäksi.
Esimerkkejä on lisätty.
Tehtäviä on kehitetty vastaamaan paremmin opiskelijoiden tasoa.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526301181. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789513145347. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526301181

Uusi

Tilattavissa

Sininen
12,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
9,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.