Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Kanelipuodit ja muita kertomuksia (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789522601698
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätSchulz Bruno

Puolalainen Bruno Schulz (1892-1942) on maailmansotien välisen ajan kirjallisuuden kulttinimi, jonka elämä päättyi traagisesti natsiupseerin luoteihin hänen oman kotikaupunkinsa juutalaisgetossa. Vaikka Schulz ehti julkaista vain kaksi kirjaa, ne ovat riittäneet nostamaan hänet maailmanmaineeseen, ja hänet mainitaankin usein Rainer Maria Rilken, Franz Kafkan ja Robert Musilin rinnalla. Schulzin kirjojen omaperäinen, ainutlaatuinen tunnelma on inspiroinut monia kirjailijoita, muun muassa David Grossmania, John Updikea, Bohumil Hrabalia ja Bo Carpelania.

Fantastiset kertomukset ammentavat Schulzin omasta elämästä itäpuolalaisessa pikkukaupungissa ja muodostavat yhden kokonaisuuden, jossa on samat päähenkilöt. Kertojana toimiva Josef Schulzilta on aiemmin suomennettu 1960-luvulla välikielen kautta lyhyt tekstivalikoima, nyt ilmestyvä käännös on ensimmäinen Schulzin koko tuotannon käsittävä suomennos, ja se on tehty suoraan alkukielestä.

Pääsykoekirjana keväällä 2015 mm. seuraavissa:

Yleinen kirjallisuustiede, Helsingin yliopiston humanistinen tdk

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789522601698

Uusi

Tilattavissa

Sininen
9,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
4,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.