Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Samalta viivalta 8: VAKAVAn kirjallisen kokeen aineisto 2014 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789524516068
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaPS-kustannus
TekijätAsunmaa Tuuli, Pellikka Ismo

Valtakunnallisen kasvatusalan valintayhteistyöverkoston (VAKAVA) kirjallisen kokeen aineisto 2014. Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa: Erityispedagogiikka, lastentarhanopettajan koulutus, luokanopettajan koulutus ja kasvatustieteet, Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellinen tdk.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789524516068

Uusi

Tilattavissa

Sininen
7,00 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
5,50 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.