Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta)Näkökulmia hallintotieteisiinISBN9789524763806
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätHyyryläinen Esa

Tässä käsissä olevassa teoksessa ovat ikkunat auki hallintotieteisiin tieteenalana. Ne ovat tässä teoksessa auki Vaasan yliopistossa edustettuina olevien hallintotieteellisten oppiaineiden - aluetieteen, julkisjohtamisen, julkisoikeuden ja sosiaali- ja terveyshallintotieteen - näkökulmasta. Teos on tarkoitettu ensisijaisesti pääsykoemateriaaliksi. Laadimme sen yhdessä, koska valitsemme yhteisen kandidaattiohjelmamme opiskelijat myös yhdessä. Yhteisen ohjelmamme runkona ovat myös kaikille yhteiset hallintotieteiden opinnot. Ne ovat käytännössä mahdollisia siksi, että tutkimuksessamme ja koulutuksessamme meillä on riittävästi yhteistä. Kaikki oppiaineet esimerkiksi kouluttavat kutakuinkin samoihin julkisen sektorin asiantuntijatöihin, vaikka ne määrittelevätkin tarvittavan osaamisprofiilin omasta oppiaineidentiteetistään tiukasti kiinni pitäen.

Opiskelijalle tämä oppiaineiden yhteisen ja eriytyvän tiedon yhdistelmä antaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa omaa henkilökohtaista opintosuunnitelmaansa omien pyrkimystensä ja mahdollisten ammatillisten tulevaisuudenkuviensa mukaisesti.

Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa:

Hallintotieteet, Vaasan yliopiston filosofinen tdk.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789524763806

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.