Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta)Elokuva uskonnon peilinä: uskontotieteellisiä tarkennuksia länsimaiseen populaarielokuvaanISBN9789521072680
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätPesonen Heikki, Lehtinen Elina, Myllärniemi Nelli, Blom. Minja

Uskontotieteilijöiden julkaisemassa kirjassa Elokuva uskonnon peilinä tarkastellaan uskonnon erilaisia ilmenemismuotoja valkokankaalla.

Kohteena ovat esim. Kummisetä-elokuvien päähenkilöiden suhde katoliseen kirkkoon, vampyyrielokuvien uskonnollisuus sekä Pedro Aldomovarin ja Ingmar Bergmanin elokuvat.

Kotimaisena esimerkkinä on vanhoillislestadiolaistyttöjen kasvutarina Kielletty hedelmä.


Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa:

Uskontotiede, Helsingin yliopiston humanistinen tdk.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789521072680

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.