Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Suomalainen yhteiskuntaISBN9510326682
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätJokinen Kimmo, Saaristo Kimmo

Tässä kahden sosiaalitieteiden opettajan, tutkijan ja suositun luennoitsijan kirjassa luodaan kattava katsaus siihen, miten Suomi, suomalaisuus ja suomalainen yhteiskunta ovat kehittyneet 1800-luvun loppupuolen kansallisesta heräämisestä nykypäivään. Teoksessa tarkastellaan elinkeinorakenteen muutosta, hyvinvointiyhteiskunnan kehitysvaiheita, elämäntapojen ja työelämän muutosta sekä perhe-elämän ja kasvatuksen instituutioita. Nykyajan Suomesta luodaan kuva tarkastelemalla "Suomi-rockia" ja muita populaarikulttuurin ilmiöitä, modernia mediakulttuuria sekä ns. kolmannen sektorin ja uusien kansalaisliikkeiden nousua.

Kirja soveltuu sekä sosiologian perusopintoihin yliopistoissa että yhteiskuntatieteellisiin opintoihin sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakouluissa. Se sopii myös avoimeen yliopistoon, aikuiskoulutukseen ja maahanmuuttajille suunnattuun koulutukseen. Kirjan toinen painos on rakenteeltaan samanlainen kuin ensimmäinen, mutta sisältöä on päivitetty ja täydennetty.

Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa:

Yhteiskuntatieteet (sosiologia ja yhteiskuntapolitiikka), Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tdk.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
15,00 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
12,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin