Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Suomalainen yhteiskunta (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9510326682
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätJokinen Kimmo, Saaristo Kimmo

Tässä kahden sosiaalitieteiden opettajan, tutkijan ja suositun luennoitsijan kirjassa luodaan kattava katsaus siihen, miten Suomi, suomalaisuus ja suomalainen yhteiskunta ovat kehittyneet 1800-luvun loppupuolen kansallisesta heräämisestä nykypäivään. Teoksessa tarkastellaan elinkeinorakenteen muutosta, hyvinvointiyhteiskunnan kehitysvaiheita, elämäntapojen ja työelämän muutosta sekä perhe-elämän ja kasvatuksen instituutioita. Nykyajan Suomesta luodaan kuva tarkastelemalla "Suomi-rockia" ja muita populaarikulttuurin ilmiöitä, modernia mediakulttuuria sekä ns. kolmannen sektorin ja uusien kansalaisliikkeiden nousua.

Kirja soveltuu sekä sosiologian perusopintoihin yliopistoissa että yhteiskuntatieteellisiin opintoihin sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakouluissa. Se sopii myös avoimeen yliopistoon, aikuiskoulutukseen ja maahanmuuttajille suunnattuun koulutukseen. Kirjan toinen painos on rakenteeltaan samanlainen kuin ensimmäinen, mutta sisältöä on päivitetty ja täydennetty.

Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa:

Yhteiskuntatieteet (sosiologia ja yhteiskuntapolitiikka), Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tdk.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9510326682

Uusi

Tilattavissa

Sininen
14,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
11,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.