Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

(vanha painos) Kirjanpito, tilinpäätös ja verotusISBN9789526307978
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaSanoma Pro
TekijätTuomi-Sorjonen Pia

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Kirjanpito, tilinpäätös ja verotus (uudistettu v. 2016 painos) ISBN 9789526340920 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle.

Liiketalouden perustutkinto-opiskelijoille tarkoitettu tutkinnon perusteiden mukainen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen oppikirja. Teoksen sisältö on rakennettu niin, että opiskelijan oletetaan jo hallitsevan kirjanpidon perusasiat. Kirjanpidon asioita käsitellään siitä näkökulmasta, että taloushallintoon suuntautuneet merkonomit usein sijoittuvat työskentelemään tilitoimistoissa. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa kirjanpidon hoitaminen eri yritysmuodoissa, arvonlisäverotus, keskeiset kirjanpidon erityiskysymykset merkonomin tulevan työn kannalta (esimerkiksi arvonkorotukset, siirtyvät erät, vaihto-omaisuuden arvostus, suunnitelmanmukaiset poistot ja varaukset) sekä tilinpäätökseen ja tuloverotukseen liittyvät asiat.

Käytännönläheisessä kirjassa on paljon tehtäviä: kertaustehtäviä, eri vaikeustason tehtäviä sekä kokonaisharjoituksia. Tehtävät on sijoitettu kunkin pääluvun loppuun eli erillistä harjoituskirjaa ei tarvita.

Opettajan työtä helpottaa kirjaan liittyvä erillinen tositeaineisto sekä sähköinen opettajan esitysmateriaali, joka sisältää myös kirjan tehtävien ratkaisut.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
16,00 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
12,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin