Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Projektijohtaminen hyvinvointipalveluissaISBN9789518853278
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaTietosanoma
TekijätPaasivaara Leena, Suhonen Marjo, Virtanen Petri

Projektijohtaminen hyvinvointipalveluissa -teoksessa tarkastellaan projektien johtamista kolmella alueella: ensinnäkin kunnallisissa palveluissa (sosiaali- ja terveyspalveluissa, kulttuuripalveluissa, sivistyspalveluissa, nuoriso- ja vapaa-aikatoimen palveluissa), toiseksi alalla toimivissa yksityisissä yrityksissä ja kolmanneksi kolmannen sektorin valtakunnallisissa ja paikallisissa järjestöissä.

Tarkastelun kehyksenä on muutosjohtaminen ja muutoksen hallinta. Palvelutuotannon toimintaympäristö muuttuu nopeasti 2010-luvulla muun muassa tehostamistarpeiden ja väestön ikääntymisen vuoksi. Käytännössä muutokset ja uudistuminen toteutetaan juuri projektien avulla. Erityistä haastetta sosiaali- ja terveydenhuoltoalan projektityöhön tuovat muun muassa kyseisen sektorin henkilöstön vahvat ammatilliset perinteet sekä potilaiden ja asiakkaiden aseman huomioon ottaminen.

Projektityötä tarkastellaan käytännölliseltä kannalta ideointi- ja toteutusvaiheesta (projektitarve, suunnittelu, rekrytointi) aina käyttöönottoon ja projektin tulosten vakiinnuttamiseen. Huomioon otetaan projektin onnistumiselle keskeiset projektin johtamisen taito ja projektiryhmän dynamiikka.

Teos on ensimmäinen projektijohtamista hyvinvointipalveluissa käsittelevä teos. Käytännönläheisten esimerkkiensä ja lähestymistapansa avulla se tavoittaa hyvinvointipalvelujen projektien arjen sellaisena kuin se ruohonjuuritasolla koetaan.

Teos on suunnattu hyvinvointipalvelujen esimiehille, työntekijöille, kehittäjille, kouluttajille, tutkijoille, opiskelijoille ja muille hyvinvointipalvelujen kehittämisestä kiinnostuneille.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
15,00 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
12,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin