Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta)Projektijohtaminen hyvinvointipalveluissaISBN9789518853278
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaTietosanoma
TekijätPaasivaara Leena, Suhonen Marjo, Virtanen Petri

Projektijohtaminen hyvinvointipalveluissa -teoksessa tarkastellaan projektien johtamista kolmella alueella: ensinnäkin kunnallisissa palveluissa (sosiaali- ja terveyspalveluissa, kulttuuripalveluissa, sivistyspalveluissa, nuoriso- ja vapaa-aikatoimen palveluissa), toiseksi alalla toimivissa yksityisissä yrityksissä ja kolmanneksi kolmannen sektorin valtakunnallisissa ja paikallisissa järjestöissä.

Tarkastelun kehyksenä on muutosjohtaminen ja muutoksen hallinta. Palvelutuotannon toimintaympäristö muuttuu nopeasti 2010-luvulla muun muassa tehostamistarpeiden ja väestön ikääntymisen vuoksi. Käytännössä muutokset ja uudistuminen toteutetaan juuri projektien avulla. Erityistä haastetta sosiaali- ja terveydenhuoltoalan projektityöhön tuovat muun muassa kyseisen sektorin henkilöstön vahvat ammatilliset perinteet sekä potilaiden ja asiakkaiden aseman huomioon ottaminen.

Projektityötä tarkastellaan käytännölliseltä kannalta ideointi- ja toteutusvaiheesta (projektitarve, suunnittelu, rekrytointi) aina käyttöönottoon ja projektin tulosten vakiinnuttamiseen. Huomioon otetaan projektin onnistumiselle keskeiset projektin johtamisen taito ja projektiryhmän dynamiikka.

Teos on ensimmäinen projektijohtamista hyvinvointipalveluissa käsittelevä teos. Käytännönläheisten esimerkkiensä ja lähestymistapansa avulla se tavoittaa hyvinvointipalvelujen projektien arjen sellaisena kuin se ruohonjuuritasolla koetaan.

Teos on suunnattu hyvinvointipalvelujen esimiehille, työntekijöille, kehittäjille, kouluttajille, tutkijoille, opiskelijoille ja muille hyvinvointipalvelujen kehittämisestä kiinnostuneille.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789518853278

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.