Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Kapeneeko kuilu? : tilannekatsaus terveyserojen kaventamiseen Suomessa 2007-2010ISBN9789522454416
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätRotko Tuulia, Aho Timo, Mustonen Niina, Linnanmäki Eila

Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa:

Kansanterveystiede, Tampereen yliopiston terveystieteiden yksikkö.

Raporttiin on koottu sosioekonomisten terveyserojen kaventamisen kannalta keskeisiä kuluvan hallituskauden aikana käynnissä olevia toimenpiteitä Suomessa. Raportissa tarjotaan myös toimenpidesuosituksia seuraavaan hallitusohjelmaan. Lisäksi raportin liitteenä on taulukko, johon on koottu Kansallisen terveyserojen kaventamisen toimintaohjelman (2008-2011) viidentoista toimenpiteen etenemisen tilanne.

Raportissa tarkastellaan köyhyyttä, lapsuuden ja nuoruuden elinoloja, maahanmuuttajien hyvinvointia sekä työoloja ja työttömyyden hoitoa. Lisäksi sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän ja informaatio-ohjauksen kehittämistä käsitellään omina lukuinaan. Raportti rakentuu viime vuosina kertyneelle tutkimustiedolle sekä asiantuntijoiden näkemyksille keskeisistä toimenpiteistä. Raportti on tarkoitettu terveys- ja yhteiskuntapoliittisille päättäjille valtion-, kunta- ja aluehallinnossa, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä tutkijoille ja muille yhteiskunnallisen eriarvoisuuden seurauksista ja niiden ehkäisystä kiinnostuneille.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789522454416

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.