Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Stratmark 2: Strategisen markkinoinnin teho ja tulokset (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789521416729
KirjasarjaKauppatieteellisen pääsykoekirjat 2012
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätTikkanen Henrikki, Frösen Johanna

Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen
Kieli: suomi
Sivumäärä: 173
Asiasanat : markkinointi, strategia, tuloksellisuus, vaikuttavuus

Kirja käsittelee strategisen markkinoinnin vaikuttavuutta, haasteita ja tuloksia suomalaisessa yrityskentässä. Se peilaa markkinointimme erityispiirteitä strategisen markkinoinnin kehitykseen erityisesti kahden viime vuoden aikana ja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman talouden syklien aiheuttamiin muutoksiin.

Kirja perustuu StratMark -hankkeessa vuosina 2008 ja 2010 kerättyyn kansalliseen Markkinoinnin tila -kyselytutkimusaineistoon.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789521416729

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.