Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Laskentatoimi ja rahoitus (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789519632438
KirjasarjaKauppatieteellisen pääsykoekirjat 2014
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätIkäheimo Seppo, Laitinen Erkki K., Laitinen Teija, Puttonen Vesa

Laskentatoimi ja rahoitus -kirjan kirjoittajat ovat laskentatoimen ja rahoituksen professoreita Suomen kauppatieteellisistä yksiköistä. Heillä on vuosikymmenten tuntemus ja kokemus kauppatieteellisen alan yliopisto-opetuksesta ja he toimivat useissa asiantuntijatehtävissä eri puolilla maailmaa.

Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa:

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta (www.kauppatieteet.fi)

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789519632438

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
8,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.