Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Sosiaalinen politiikkaISBN9789510270196
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätHelne Tuula, Julkunen Raija, Kajanoja Jouko ym.

Millainen on sosiaalipolitiikan rooli yhä turvattomammalta näyttävässä maailmassa? Miten sosiaalipolitiikan ja talouden suhde tulisi määritellä? Millaisia haasteita uudet globaalit riskit ja tarve kestävään kehitykseen asettavat sosiaalipolitiikalle?
Vanhat teemat solidaarisuudesta, tasa-arvosta, universalismista ja eroista ovat yhä aiheellisia. Tässä teoksessa sosiaalipolitiikkaa käsitellään kuitenkin perinteistä laajemmin.
Sosiaalipolitiikkaa pohditaan mm. näiden kysymysten valossa:
· globaalit ja alueelliset ongelmat
· ekologia
· talous
· hyvinvointi
· sukupuoli
· solidaarisuus.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.