Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Välittäjät - vastuullisen viestinnän tulevaisuusISBN9789524950602
KirjasarjaPääsykoekirjat
Kustantajagaudeamus
TekijätMalmelin Nando, Wilenius Markku

Mitä vastuullisuus merkitsee viestintäalan yrityksille ja niiden liiketoiminnalle? Kantavatko viestinnän ammattilaiset kulttuurista vastuuta? Miten mainonta vaikuttaa yhteiskunnallisiin arvoihin? Miten vastuullisuuden kysymykset näkyvät mediayritysten johtamisen arjessa?

Välittäjät tarkastelee vastuullisen viestinnän tulevaisuutta mainosalalla ja mediassa. Teos perustuu tutkimukseen, jossa on haastateltu kymmeniä Suomen suurimpien mediayritysten ja mainostoimistojen johtajia. Nando Malmelin tarkastelee vastuullisen liiketoiminnan kysymyksiä markkinoinnin ja mainonna näkökulmasta. Hän analysoi, miten mainonta vaikuttaa kuluttajien asenteiden muodostumiseen ja kansalaisten arvojen kehittymiseen. Samalla pohditaan mainosalan yritysten ja asiantuntijoiden roolia aineettoman talouden kehityksessä.

Markku Wilenius tutkii media-alan yritysten ja ammattilaisten asemaa yhteiskunnallisen vallan käyttäjinä. Hän arvioi myös, mikä on yhteiskunnallisen ennakoinnin merkitys haasteiden tunnistamisessa.Entä miten vastuullisuuden kysymykset vaikuttavat mediayritysten johtamiseen?

Välittäjät esittelee myös käytännön esimerkkejä mainonnan ja median aloilta. Erkki Izarra tarkastelee ytimekkäissä tapausanalyyseissa esimerkiksi mediayritysten ja järjestöjen kumppanuuksia, pornoa brändin rakentamisen keinona sekä sitä, miten järjestöt voivat käyttää hyväkseen innovatiivista brändiajattelua.

Teos sopii kaikille media-alasta ja viestinnästä kiinnostuneille sekä luovan talouden ammattilaisille.

VTT Nando Malmelin toimii Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa projektijohtajana. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa viestinnän ja brändien tutkimus- ja kehitystehtävissä. Hän toimii myös kouluttajana, konsulttina ja yliopisto-opettajana. Malmelin on palkittu vuosina 2005 ja 2006 kahdella markkinointialan tunnustuspalkinnoilla.

VTT Markku Wilenius on Turun kauppakorkeakoulun tulevaisuuden tutkimuksen professori. Hän on tutkinut muun muassa luovaa taloutta ja strategista kilpailukykyä. Wilenius työskentelee myös finanssipalvelukonserni Allianzissa, jossa hän vastaa yrityksen strategisesta tutkimuksesta. Kansi: Ilkka Kärkkäinen

Hinnat voimassa verkkokaupassamme