Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Lajit yli rajojen. Suomalaisen kirjallisuuden lajeja (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789517466776
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSKS
TekijätLyytikäinen Pirjo (toimittaja), Nummi Jyrki (toimittaja), Koivisto Päivi (toimittaja)

Miten kirjalliset lajit toimivat? Miten ne vaikuttavat kirjallisuushistoriassa? Mitä iloa niiden tuntemisesta ja tunnistamisesta on tulkinnassa? Lajit yli rajojen vastaa näihin kysymyksiin kahdeksan kirjoittajan voimin. Artikkelikokoelmassa tarkastellaan suomalaisen kirjallisuuden lajien syntyä ja erilaisia lajeja suomenkielisen kirjallisuuden synnystä nykykirjallisuuteen, Aleksis Kivestä ja 1800-luvun lopun mestareista Pirkko Saisioon, Hannu Raittilaan ja Jussi Kylätaskuun. Lajien kirjo ulottuu idyllistä ja tragediasta autofiktioon. Teos sopii oppikirjaksi ja kirjallisuuden pinnanalaisesta rakentumisesta kiinnostuneen lukijan oppaaksi lajien maailmaan. Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa: Kotimainen kirjallisuus, Helsingin yliopiston humanistinen tdk.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789517466776

Uusi

Tilattavissa

Sininen
9,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
7,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.