Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Kirkot ja uskonnot itäisessä EuroopassaISBN9789513756383
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaEdita
TekijätTurunen Maija (toimittaja)

Rautaesiripun murtuminen itäisessä Euroopassa aloitti uuden ja ennakoimattoman kirkkojen ja uskontojen aikakauden. Tuhansia kirkkoja alettiin korjata ja rakentaa. Samalla kun kommunismin puristuksessa eläneet perinteiset uskonnot saivat toimintavapauden, uudenlainen ilmapiiri avasi ovet eri ilmansuunnista tulleelle lähetystyölle. Kehitys kuluneen kahdenkymmenen vuoden aikana on ollut hyvin erisuuntainen eri itäisen Euroopan maissa ja uskontokuntien vahvoilla alueilla.

Tässä kirjassa käsitellään laajasti uskontojen jälleenrakentamista ja uskonnollisuuden muutoksia entisissä sosialistisissa maissa. Kirja on ensimmäinen suomenkielinen yleisteos, joka paneutuu perinteisten ja uusien uskontojen elämään ja arvojen muutoksiin jälkisosialistisessa itäisessä Euroopassa.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789513756383

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.