Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

(vanha painos) Ammattina turvallisuus (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789510364291
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätTikkanen Sami, Aapio Lasse, Kaarnalehto Anssi ym.

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Ammattina turvallisuus (uudistettu v. 2017 painos) ISBN 9789526345444 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle.

Ammattina turvallisuus -kirjassa käsitellään turvallisuusalan rakennetta ja ammatteja. Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa hahmottamaan turvallisuuden eri alueita ja niiden välisiä riippuvuussuhteita. Ammattina turvallisuus on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille ja turvallisuusalan palveluyritysten asiakkaille sekä kaikille alasta kiinnostuneille.

Kirja tarjoaa lukijalle kuvan turvallisuusalan muodostumisesta ja selventää viranomaisten, yritysten ja julkisyhteisöjen sekä yhdistysten roolia turvallisuuden edistämisessä. Kirja soveltuu oppikirjaksi erityisesti turvallisuusalan perustutkintoon, mutta sitä voidaan hyödyntää myös vartijan ammattitutkinnon, turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon ja turvallisuusalan ammattikorkeakouluopinnoissa. Lisäksi kirja sopii hyvin kertauskirjaksi jo pitkään turvallisuusalalla työskennelleille.

Ammattina turvallisuus -kirjassa käsitellään muun muassa turvallisuusalan perustaitoja, vartiointia ja palvelutoimintoja, pelastustoimea, ympäristöturvallisuutta, turvasuojausta, tietoturvallisuutta sekä alan kansainvälistä toimintaa, jotka kaikki ovat myös turvallisuusalan perustutkinnon osia.

Kirja on laadittu yhteistyössä Finnsecurity ry:n opetus- ja tutkimusjaoston, poliisin, pelastustoimen, turvallisuusalan palveluyritysten sekä turvallisuusalan asiantuntijoiden kanssa.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789510364291

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
14,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.