Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

(vanha painos) Ammattina turvallisuusISBN9789510364291
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätTikkanen Sami, Aapio Lasse, Kaarnalehto Anssi ym.

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Ammattina turvallisuus (uudistettu v. 2017 painos) ISBN 9789526345444 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle.

Ammattina turvallisuus -kirjassa käsitellään turvallisuusalan rakennetta ja ammatteja. Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa hahmottamaan turvallisuuden eri alueita ja niiden välisiä riippuvuussuhteita. Ammattina turvallisuus on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille ja turvallisuusalan palveluyritysten asiakkaille sekä kaikille alasta kiinnostuneille.

Kirja tarjoaa lukijalle kuvan turvallisuusalan muodostumisesta ja selventää viranomaisten, yritysten ja julkisyhteisöjen sekä yhdistysten roolia turvallisuuden edistämisessä. Kirja soveltuu oppikirjaksi erityisesti turvallisuusalan perustutkintoon, mutta sitä voidaan hyödyntää myös vartijan ammattitutkinnon, turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon ja turvallisuusalan ammattikorkeakouluopinnoissa. Lisäksi kirja sopii hyvin kertauskirjaksi jo pitkään turvallisuusalalla työskennelleille.

Ammattina turvallisuus -kirjassa käsitellään muun muassa turvallisuusalan perustaitoja, vartiointia ja palvelutoimintoja, pelastustoimea, ympäristöturvallisuutta, turvasuojausta, tietoturvallisuutta sekä alan kansainvälistä toimintaa, jotka kaikki ovat myös turvallisuusalan perustutkinnon osia.

Kirja on laadittu yhteistyössä Finnsecurity ry:n opetus- ja tutkimusjaoston, poliisin, pelastustoimen, turvallisuusalan palveluyritysten sekä turvallisuusalan asiantuntijoiden kanssa.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
17,70 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
14,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin