Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

(vanha painos) Keittiön ja salin laskutaito (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789510353745
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätJobe Tarja, Kytöaho Merja, Rahkola Maarit

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Keittiön ja salin laskutaito (uudistettu v. 2017 painos) ISBN 9789526345437 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle. Keittiön ja salin laskutaito -kirjan avulla voi harjoitella käytännönläheisten tehtävien avulla matematiikkaa ja ammattilaskentaa. Kirja on helppolukuinen ja se ohjaa opiskelijaa arvioimaan itse omaa edistymistään. Kirja sisältää: - ammattiin tarvittavaa matematiikan ydinosaamista - hinnoittelua ja kustannuslaskentaa - yritystoimintaa - itsearviointitestejä - toiminnallisia tehtäviä - lisätehtäviä - vastauksia tehtäviin Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ja elintarvikealan ammatillisiin perusopintoihin. Se sopii myös tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen sekä itsenäiseen opiskeluun.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789510353745

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
8,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.