Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta)(vanha painos) SuuronnettomuusopasISBN9789516562028
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaDuodecim
TekijätCastren Maaret, Ekman Simo, Martikainen Matti, Sahi Timo, Söder Jouko

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Suuronnettomuusopas (uudistettu v. 2015 painos) ISBN 9789516564374 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle.

Suuronnettomuusoppaassa käsitellään viranomaisten varautumista ja pelastustoimintaa. Kirja on tarkoitettu kaikille valmiudesta ja pelastustoiminnasta vastaaville viranomaisille, lääkinnälliselle pelastushenkilöstölle sekä vapaaehtoista pelastustyötä eri järjestöissä tekeville.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789516562028

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.