Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Governance: Uuden hallintatavan jäsentyminen (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789514476198
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaTampereen yliopisto
TekijätKarppi Ilari (toimittaja), Sinervo Lotta-Maria (toimittaja)

Uusi hallintatapa voidaan liittää niin tie- tai voimalaitosrakentamisen aiheuttamien ympäristövaikutusten arviointiin kuin myös kuntapalvelujen tuottamiseen erilaisin yksityisen ja julkisen sektorin toimijoiden yhteistyöjärjestelmin. Se yhdistää niin ikään eurooppalaisen säädöksenannon taustalla olevia tapoja tulkita kansainvälisen yhteisön rakentumista ja viranomaistoiminnan tuottavuuden mittaamista.

Hallinta-ajattelulle on ominaista moniulotteisuus. Siksi yhden, oikeaoppisuuteen pyrkivän tulkinnan muodostamisen sijasta tämän kirjan kirjoittajat keskittyvät uuden hallintavan jäsentämiseen suhteessa niihin haasteisiin ja hallinnan kenttään kohdistuviin paineisiin, joita muuttuva maailma synnyttää.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789514476198

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
12,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.