Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

(vanha painos) Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristötieto (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789513753986
KirjasarjaAmmatillinen fysiikka ja kemia
KustantajaEdita
TekijätHaapaniemi Jarkko, Parviainen Sirkka, Wiksten Pirjo

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristöosaaminen (uudistettu v. 2015 painos) ISBN 9789513765859 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle.

Mistä eri materiaalit koostuvat? Miten säteily ja lämpötila vaikuttavat varastointiin? Mitä sähkölaitteen merkinnät tarkoittavat? Miten yrityksessä voidaan vähentää jätteen määrää? Mitä ovat yrityksen ympäristöpolitiikka, -ohjelma ja -järjestelmä?

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristötieto on oppikirja, joka vastaa näihin kysymyksiin. Kemia, fysiikka ja ympäristöasiat käsitellään kirjassa omissa osioissaan. Kemiaa ja fysiikkaa käsitellään työelämälähtöisesti, ja ympäristöasioita tarkastellaan yrityksen näkökulmasta. Käytännön esimerkit tuovat asiat lähelle merkonomin ja datanomin työtehtäviä. Monipuoliset harjoitukset ohjaavat soveltamaan ja syventämään tietoa.

Merkonomin ja datanomin fysiikka, kemia ja ympäristötieto on tarkoitettu liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja matkailualan perustutkinnon fysiikan ja kemian opintoihin. Sitä voidaan käyttää myös tuotetiedon valinnaisissa opinnoissa ja ympäristökursseilla.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789513753986

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
10,30 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.