Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Johtaminen ja organisointi globaalissa taloudessaISBN9789510353646
KirjasarjaKauppatieteellisen pääsykoekirjat 2012
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätTienari, Janne & Meriläinen, Susan

Asu: nidottu, pehmeäkantinen
Kieli: suomi
Sivumäärä: 194. Janne Tienarin ja Susan Meriläisen kirja tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan johtamisesta ja organisoinnista globaalissa taloudessa. Tienari ja Meriläinen esittävät uuden globaalin talouden keskeiset tekijät ja suhteuttavat ne muuttuvaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Johtamisen ja organisoinnin tutkimuksen keskustelut, johtamisopit ja työkalut kuvataan tiiviisti ja tuoreesti. Tutkimuksen perinteistä johdetaan kaksi erilaista näkökulmaa ymmärtää ihmisten toimintaa tämän päivän organisaatioissa. Näkökulmia sovelletaan johtamisen ja organisoinnin keskeisten aihepiirien uudenlaiseen tarkasteluun. Suurennuslasin alla ovat strategia, johtajuus ja muutos.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789510353646

Uusi
24,60 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
15,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.