Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

(vanha painos) Mieli ja terveysISBN9789513750817
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätHeikkinen-Peltonen Riitta, Innamaa Marja, Virta Marjut

Kirjasta on ilmestynyt uudistettu painos: Mieli ja terveys ISBN 9789513764890 Mikäli et ole varma opetuksessa käytettävästä painoksesta, tarkista koulultasi käykö tämä vanha painos Sinulle.

Asu: nidottu, pehmeäkantinen
Kieli: suomi
Sivumäärä: 248. Teoksessa Mieli ja terveys käsitellään mielenterveyttä, erilaisia mielenterveyden häiriöitä ja päihdeongelmia sekä niiden hoito- ja kuntoutusmenetelmiä. Kirjassa käsitellään keskeiset hoitotyön menetelmät: omahoitajatyöskentely, ryhmähoito ja terapeuttinen yhteisöhoito sekä lääkehoidon toteuttaminen. Kuntoutumisen tukeminen on myös tärkeä sisältöalue. Työnohjausta tarkastellaan hoitotyön laadun ja työntekijän ammatillisen kehittymisen näkökulmista. Kirjan taustalla on kokonaisvaltainen näkemys ihmisestä.

Mieli ja terveys on tarkoitettu oppikirjaksi lähihoitajakoulutuksen perus- ja osaamisalaopintoihin. Kirjan sisältö etenee lähihoitajatutkinnon opetussuunnitelmaa noudatellen kasvun tukeminen ja ohjaus, hoito ja huolenpito, kuntoutumisen tukeminen. Kirja antaa perustietoa mielenterveys- ja päihdetyöstä myös kotihoitoon ja kolmannen sektorin työntekijöille.


Uusi

Tilattavissa

Sininen
16,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
13,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin