Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /

Avain laskentatoimeen ja rahoitukseen (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789529906048
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaKY-palvelu
TekijätKinnunen Juha, Laitinen Erkki K., Laitinen Teija, Leppiniemi Jarmo, Puttonen Vesa

Avain laskentatoimeen ja rahoitukseen -kirja käsittelee taloushallinnon keskeisiä osa-alueita, ulkoista ja sisäistä laskentatoimea sekä rahoitusta. Tarkoituksena on esitellä näiden alueiden peruskäsitteet ja ongelmat, ongelmanratkaisuperiaatteita ja -sovelluksia. Kirjan tarkoituksena on antaa lukijalle keskusteluvalmius yrityksen taloushallinnon asioista sekä perehdyttää alueeseen niin, että tiedon hankinta ja tiedon lisääminen voisivat käydä vaivatta. Aikaisempaa laskentatoimen tai rahoituksen osaamista ei edellytetä.

Kirjassa käsitellään aluksi ulkoista laskentatointa: ennen kaikkea miten tilinpäätös laaditaan, minkälaisia tietoja se sisältää, mitä tilinpäätöksestä voi lukea ja minkälaisiin kysymyksiin se ei anna vastauksia. Kun kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja toimintakertomukseen on paneuduttu, sille esitetään keskeinen sovellus, tilinpäätöksen analysointi. Nämä kaksi osa-aluetta yhdessä sisältävät esimerkin laskentatoimen tietovarastosta ja sen hyväksikäytöstä. Laskentatoimen osa-alue sisäinen laskentatoimi eli johdon laskentatoimi kertoo, millaista apua numerot ja laskentatoimen ratkaisut tarjoavat yrityksen johtamiselle. Esillä ovat monet yrityksen ohjaamisen tavanomaiset ja keskeiset kysymykset, kuten hinnoittelu ja investointien valmistelu laskelmien avulla. Johdon laskentatoimessa esitetään ratkaisuja jokapäiväisistä käytännön kysymyksistä yrityksen strategiseen johtamiseen saakka. Tarkoituksena on näyttää minkälaisiin kysymyksiin tällä alueella vastataan ja mitkä ovat keskeiset ratkaisuperiaatteet.


Pääsykoekirjana keväällä 2014 mm. seuraavissa:

Yrityksen taloustieteen koulutus, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789529906048

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
8,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.