Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Luovuutta, motivaatiota, tunteita: Opetuksen tutkimuksen uusia suuntiaISBN9524510634
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaPS-kustannus
TekijätKansanen, Pertti Uusikylä, Kari

Voiko luovuutta, motivaatiota tai tunteita opettaa? Millaiseen pedagogiseen ajatteluun opettajan työ perustuu? Opetuksen tutkijat Helsingin yliopistosta pureutuvat opetuksen ajankohtaisiin ja ajattomiin kysymyksiin. Kirjan ytimessä on opettajan pedagogisen ajattelun taito. Se on jokaisen hankittava itsenäisesti ja sen merkityksen oivallettuaan opettaja on päässyt matkaan kohti todellista opetuksen ammattilaisuutta. Opetustapahtuma on täynnä tietoa, taitoa, luovuutta ja motivaatiota tai niiden puutetta ja aivan varmasti monenlaisia tunteita. Kukaan ei väitä, että opettaminen olisi helppoa. Mutta palkitsevaa se on sille, joka sen omakseen kokee. Kirja opettajaksi opiskeleville sekä jo työssä toimiville opettajille, jotka haluavat tuoreita ideoita arkiseen aherrukseensa.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9524510634

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.