Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Johdatus sosiologiaan: Käsitteitä ja näkökulmiaISBN9789510222850
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätSulkunen, Pekka

Sosiologian perusoppikirja kirjassa käydään läpi sosiologian keskeiset käsitteet ja teoriat, esitellään niin klassiset kuin uudetkin sosiologiset teoriat teos pohjaa tekijän aiempaan teokseen Johdatus sosiologiaan, mutta on aiempaa laajempi ja siinä esitellään myös ajankohtaista keskustelua modernin yhteiskunnan kypsymisestä jälkimoderniksi.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789510222850

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.