Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Poistotuotteet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta)Näkökulmia kehityspsykologiaan: Kehitys kontekstissaanISBN9789510201992
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLyytinen

Näkökulmia kehityspsykologiaan on monipuolinen, perusoppikirjaksi soveltuva teos, jossa käsitellään ihmisen elämänkaaren eri vaiheita - lapsuutta, nuoruutta, aikuisuutta ja vanhuutta. Kehitystä kuvataan elämän eri alueilla tarkastellen erityisesti perheen, koulutuksen, työn ja vapaa-ajan kehityksellistä merkitystä elämänkulussa. Kirjassa esitellään suomalaisen kehityspsykologisen tutkimuksen painoalueet sekä näitä alueita käsittelevää uusinta tietoa.

Teoksessa yhdistyy kirjoittajille eri alueilta kertynyt asiantuntemus, ammatillinen kokemus sekä tieto ihmisen psyykkistä kehitystä koskevasta tutkimuksesta. Teoksen kirjoittajat ovat sekä kotimaassa että ulkomailla tunnettuja alansa asiantuntijoita, joista useilla on laaja perehtyneisyys kehityspsykologiaan sekä pitkä tieteelliseen kokemukseen perustuva tausta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789510201992

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.