Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Online sähköiset sanakirjat /

RedFox Pro online-kielipalvelu: sanakirja, kielioppi ja kieltenopetus (12 kk lisenssi)ISBN56789
KirjasarjaRedFox Pro online-kielipalvelu
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätRedFox Languages Oy

RedFox Pro on Suomen suurin sanakirja. Sanakirjassa on 41 kieltä ja yhteensä yli 24 miljoonaa hakusanaa. Yhdessä paketissa saat kaikkiaan 1 640 eri kieliparia.

RedFoxin sanakirjoista löytyvät laajat sanastot sekä kattavat erikoisalojen sanakirjat (mm. tekniikka, elintarvike, kauppa, kaivos, laki, terveydenhoito, lääketiede, pankki, rahoitus, ICT, kemia, metsäteollisuus, rakennus, metalli ja ulkomaankauppa). RedFoxilla käännät helposti ja hakutulos konteksteineen sekä määritelmineen auttaa sinua oikean termin valinnassa.

Kielivalikoimaan kuuluvat vahvat eurooppalaiset kielet, mm. englanti, saksa, ranska, ruotsi ja espanja, sekä myös mm. arabia, kiina ja venäjä. RedFox Pro sisältää sanakirjan lisäksi kieliopin ja kieltenopetuksen kahdeksalle eri kielille: englanti, espanja, italia, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja venäjä. RedFox kielioppi sisältää kieliopin säännöt, käytännöt ja esimerkit. RedFox kieltenopetus tarjoaa kieltenopetusvideoita, jotka parantavat käyttäjän kielitaitoa aiemmin opitun lisäksi. Kieltenopetusmateriaaleja on helppo käyttää, valitse vain opeteltava kieli ja opetussisältö. Opetuskielenä on englanti. Tavoitteenamme on, että voit oppia joka päivä jotakin uutta, katsomalla vain 2-5 minuuttia videoita.

RedFoxin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelu toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer, Firefox, Safari ja Chrome. Samalla lisenssillä voit käyttää palvelua tietokeen lisäksi myös älypuhelimilla sekä tableteilla, eikä sen käyttäminen ei vaadi selaimeen lisäosien asentamista.

Kokeile ilmaista RedFox Basic -palvelua osoitteessa http://redfoxsanakirja.fi/jamera. RedFox Basic sisältää suppeamman sisällön, esimerkiksi sanakirjasta vain perussanakirjat.

Toimitamme RedFox Pro -palvelun sisäänkirjautumisessa tarvittavan linkin ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Jameran kautta hankitussa RedFox Pro -lisenssissä ei ole käyttörajoituksia.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa