Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Digikirjat /

Ateljee 3: Venäjää lukioon (DIGIKIRJA 48 kk) (LOPS 2016)ISBN9789511299035
KirjasarjaAteljee
KustantajaOtava
TekijätMononen-Aaltonen Marja, Loukkojärvi-El Kamel Erja, Enckell Arina, Viitasalo Tuovi

Tämä lisenssi on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle ja sen käyttöoikeus on voimassa 48 kuukautta aktivointipäivästä. Digikirja toimii HTML5-formaattia tukevilla selaimilla ja laitteilla. Ostaessasi digikirjan saat ohjeet, linkin ja käyttöön oikeuttavan aktivointikoodin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus, jos sitä ei ole aktivoitu. Mikäli tilauksenne sisältää ainoastaan digikirjoja, tilauslähete toimitetaan sähköpostitse.Ateljee-sarjan kolmas kirja toteutetaan täysin digitaalisesti. Kirja on kaksiosainen: toisen osan muodostaa Kurssi 8 ja toisen osan Abi-Ateljee, jossa oppilaat pääsevät harjoittelemaan uutta ylioppilaskoetta varten. Sen lisäksi kirjaan kuuluu laaja työskentelyä tukeva aineistopaketti, joka pitää sisällään aikaisemmista osista kumuloidun sanaston ja kielitiedon.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511299035

Uusi

Tilattavissa

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.