Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Nuotit ja musiikin teoriakirjat /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) SuomiLOVEISBN9789524613040
KirjasarjaNuotit
KustantajaOtava
TekijätLeskelä Ari

Suomalaisten omat laulut täynnä muistoja ja herkkiä hetkiä.

SuomiLOVE -musiikkiviihdeohjelman muistoja herättäneet ja ihmisiä liikuttaneet laulut on nyt koottu nuottikokoelmaksi. Ohjelmassa ihmiset kertovat omakohtaisia, koskettavia tarinoita, joihin jokaiseen liittyy jokin suomalainen laulu. Sarjan ensimmäinen kausi palkittiin Kultaisella Venlalla vuoden 2014 parhaana viihdeohjelmana. Toinen kausi alkaa Yle TV2:ssa marraskuussa 2015.

Kirjaan on koottu 50 sarjassa molempina kausina esitettävää laulua. Voit fiilistellä ja laulaa mukana ohjelmaa katsoessasi tai käyttää kirjaa monipuolisena ohjelmistona erilaisissa musiikkihetkissä.

Linnuton puu Oo siellä jossain mun Pimeys peittää maan Tuulen selkään Valssi tanssitaidottomille Sinua sinua rakastan Kaiken jälkeen olet kaunis Puuttuva palanen Joidenkin kaa Rakkauslaulu Järjetön rakkaus Taivas itkee hiljaa Puhu äänellä jonka kuulen Pyydä vain Veden alla Hölmö rakkaus Sitähän se kaikki on Ikuisesti kahdestaan Minä sinua vaan Siskoni Lupaan olla sun Kevät ja minä Mestaripiirros Oikeesti Hyökyaalto Silta Lupaa ettet lähde koskaan Maailma on sun Hiljaisuus

Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen
Kieli: suomi
Sivumäärä: 125
Koko (k x l x p): 235 mm x 165 mm x 10 mm

Hinnat voimassa verkkokaupassamme