Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Lukiokirjat /

Geos 2: Sininen planeetta (LOPS 2016)ISBN9789526341798
KirjasarjaGeos
KustantajaSanoma Pro
TekijätCantell Hannele, Jutila Heikki, Lappalainen Sirpa, Sorvali Mari

Geos 2 on lukion maantieteen oppikirja, jonka aiheena on planeetta Maa.

Kirjassa tarkastellaan luonnonmaantieteellisiä ilmiöitä, jotka vaikuttavat planeettamme ilma-, vesi-, kivi- ja eliökehään. Kirjassa käsitellään luonnonilmiöiden syntyä, syitä, alueellista esiintymistä ja monenlaisia vaikutuksia ihmisten elämään. Kirjan monipuolinen piirros- ja valokuvakuvitus auttaa asioiden hahmottamista ja oppimista.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526341798

Uusi

Tilattavissa

Sininen
25,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
20,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.