Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Lukiokirjat /

Galleri 4 (vanha ops)ISBN9789511217480
KirjasarjaGalleri
KustantajaOtava
TekijätBlom Anna, Kaunisto Sari, Paasonen Marko, Salonen Anssi, Hyypiä Anu

Galleri motivoi opiskelijoita kokoamaan omaa kielitaitoaan tulevaisuutta varten. Yhdessä tekeminen ja uusiin paikkoihin, henkilöihin ja ilmiöihin tutustuminen innostavat. Sähköinen opetusaineisto tukee vahvasti opettamista. Kirjassa pohditaan elämää, arvoja ja ihmissuhteita. Samalla jatketaan lukutekniikoiden harjoittelua, vahvistetaan oman mielipiteen ilmaisua ja kehitetään kaikkia kielen osa-alueita. Opiskelijan itsenäinen tavoitteenasettelu ja itsenäisen työskentelyn harjoittelu lisääntyvät.

Kirjassa on kirjaan täytettäviä tehtäviä. Jameran verkkokaupassa kirjaa on saatavilla kolmessa eri kuntoluokassa, joista sinun kannattaa valita sopivin itsellesi.

Edullisin:
Kirjaan on täytetty iso osa tehtävistä lyijykynällä. Kaikki sivut ovat tallessa ja ehjiä. Kirja on muutenkin käyttökelpoinen, mikäli itse pyyhkii tehtävät tai merkinnät eivät häiritse opiskeluasi. Edullisimman kuntoluokan valitsemalla säästät 35% verrattuna Jameran verkkokaupan normaalisti myymään hyväkuntoiseen käytettyyn kirjaan verrattuna.

Käytetty:
Erittäin hyväkuntoinen käytetty kirja, jossa on hyvin vähän merkintöjä.

Uusi:
Täysin uusi, käyttämätön kirja.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Edullisin

Tilattavissa

Vihreä
13,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Takaisin