Plan D 7-8 (LOPS 2016) - Jamera.net
Saksa /

Plan D 7-8 (LOPS 2016)ISBN9789526341972
KirjasarjaPlan D
KustantajaSanoma Pro
TekijätAckermann Manuel, Kervinen Mikko, Hägglund-Viljanen Pia

Plan D 7-8 on lukion saksan oppikirja, jonka aihepiireissä syvennytään tulevaisuuden haaveisiin, opiskeluun, työelämään, luontoon ja yhteiskunnallisiin ilmiöihin.

Kirjassa esimerkiksi harjoitellaan työhakemuksen laatimista saksaksi, ja kirja sisältää kattavat työ- ja opiskeluelämän teemasanastot. Uutena kielioppiasiana opitaan passiivi, partisiipin preesens ja perfekti ja harjoitellaan verbien rektioita. Kieliopissa käydään läpi myös maantieteellisten nimien sukusäännöt, ajanmääreet ja lukusanasanonnat sekä adjektiivin rektio. Kirjan lopussa on koko sarjan käsittävät koosteet kieliopista ja teemasanoista.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526341972

Uusi

Tilattavissa

Sininen
34,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
27,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.