Magazin.de 8 (LOPS 2016) - Jamera.net
Saksa /

Magazin.de 8 (LOPS 2016)ISBN9789511312673
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Busse Christian, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 8 on lukion saksan oppikirja, jonka aihepiirit käsittelevät luontoa ja yhteiskunnallisia ilmiöitä.

Kirjassa opitaan kertomaan luonnosta ja luonnonilmiöistä, kestävästä elämäntavasta sekä maahan- ja maastamuuton syistä ja seurauksista. Lisäksi kirjassa tutustutaan kansainvälisiin järjestöihin ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Kirja perehdyttää saksan kielen ääntämiseen sekä keskeisiin kielioppiseikkoihin, kuten passiiviin ja maantieteellisiin nimiin.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511312673

Uusi

Tilattavissa

Sininen
23,40 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
18,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.