Magazin.de 6 (LOPS 2016) - Jamera.net
Saksa /

Magazin.de 6 (LOPS 2016)ISBN9789511312659
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Busse Christian, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 6 on lukion saksan oppikirja, jossa käsitellään kulttuurin eri muotoja sekä opitaan kertomaan, miten kulttuuri näkyy omassa elämässä.

Kirjan aihepiirejä ovat esimerkiksi musiikki, teatteri, elokuvat, kirjallisuus ja taide. Kirjassa opetellaan myös ilmaisemaan ja perustelemaan mielipiteitä saksaksi. Kirja perehdyttää saksan kielen ääntämiseen sekä käy läpi keskeisiä kielioppiseikkoja, kuten imperfektiä, genetiiviä ja relatiivilauseita.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511312659

Uusi

Tilattavissa

Sininen
23,40 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
18,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.