Magazin.de 5 (LOPS 2016) - Jamera.net
Saksa /

Magazin.de 5 (LOPS 2016)ISBN9789511307822
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Busse Christian, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 5 on lukion saksan oppikirja, jonka aihepiirit käsittelevät ihmisen eri elämänvaiheita, elintapoja ja viestintää.

Kirjassa opitaan mm. kertomaan menneistä ja tulevista elämänvaiheista, medioiden käytöstä ja ruokailutottumuksista. Kirjassa perehdytään saksan kielen ääntämiseen sekä käydään läpi keskeisiä kielioppiseikkoja, kuten refleksiiviverbejä, konditionaalimuotoja, infinitiivirakenteita sekä pluskvamperfektiä.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511307822

Uusi

Tilattavissa

Sininen
23,40 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
18,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.