(vanha v. 2016 painos) Hallo 2: Saksaa aikuisille (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

(vanha v. 2016 painos) Hallo 2: Saksaa aikuisille (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789517927352
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:saksa
KustantajaFinn Lectura
TekijätKauppi Eva, Odell Anja

Hallo! 2 jatkaa Hallo! 1:n käytännönläheistä otetta saksan kielen opiskeluun. Pääpaino on tilanteissa, joihin vapaa-ajanmatkailija saksankielisissä maissa törmää. Kirjassa opitaan mm. lentokenttäsanastoa, ostetaan juna- ja konserttilippuja, tehdään vaateostoksia ja käväistään laskettelukeskuksessa. Lisäksi harjoitellaan oman kotipaikkakunnan esittelyä saksankielisille vieraille ja kestitään heitä suomalaisilla herkuilla. Matkailun ohella mukana ovat tärkeät teemat asuminen ja työ. Suuri osa kirjan harjoituksista on puheharjoituksia, mutta kielioppiakaan ei unohdeta. Opiskelua päästään arvioimaan kunkin kappaleen lopussa olevilla testeillä, ja kielen opiskelun ohella saadaan ajankohtaista tietoa saksankielisissä maissa asuvien ihmisten arjesta Kul-Tour-osioiden tietoiskuista. Niitä on ollut laatimassa kirjailija Roman Schatz. Hallo!-oppimateriaalipakettiin kuuluu oppikirjojen lisäksi äänitteet, opettajan oppaat sekä verkkotehtävät. Oppimateriaalin tavoitetaitotaso on A2. Oppimateriaali on suunnattu ensisijaisesti aikuisopistoihin, mutta se soveltuu myös itseopiskeluun.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789517927352

Uusi

Tilattavissa

Sininen
11,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
9,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.