Plan D 3 (LOPS 2016) - Jamera.net
Saksa /

Plan D 3 (LOPS 2016)ISBN9789526341880
KirjasarjaPlan D
KustantajaSanoma Pro
TekijätAckermann Manuel, Hatakka Virpi, Kervinen Mikko, Pyykönen Hanna, Schatz Roman

Plan D 3 on lukion saksan oppikirja, jossa käydään läpi arkielämän keskustelutilanteita sekä tutustutaan vapaa-ajan sanastoon.

Kirjassa opitaan small talkia, juhlapäivistä ja ihmissuhteista puhumista, matkustustilanteissa tarvittavaa sanastoa sekä omasta kodista, musiikista ja liikenteestä kertomista. Kielioppiosioissa harjoitellaan aikamuotoja, refleksiiviverbejä, sivulauseita sekä akkusatiivi-, datiivi- ja vaihtoprepositioita.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526341880

Uusi

Tilattavissa

Sininen
21,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
16,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.